Rekrytointipalvelut

Onnistuneet rekrytoinnit ovat tärkeitä suurille yrityksille, mutta välttämättömyys pienille ja keskisuurille yrityksille. Näissä yrityksissä epäonnistunut rekrytointi voi pahimmillaan johtaa liiketoiminnan umpikujaan. Tämän vuoksi yritysten kannattaa investoida yrityksen tulevaisuuteen, ottaa ammattitaitoinen henkilöstöpäällikkö hoitamaan rekrytointia ja keskittyä rekrytointiprosessin aikana ydinliiketoimintaan. Rekrytoinnin kustannukset ovat katettu hyvin nopeasti, kun yrityksen avainhenkilöstö pystyy keskittymään siihen missä hän on paras ja missä hän tuottaa parasta tulosta.


Olen joutunut liian usein näkemään yrityksen avainhenkilöiden keskittyvän vääriin asioihin ja hyvin alkaneen liiketoiminnan vahingoittuneen ja jopa lakanneen huonojen rekrytointien vuoksi. Rekrytointiprosessiin kuuluu lukuisia pieniä asioita, jotka jäävät helposti hoitamatta yrityksen oman henkilöstön vastatessa rekrytoinnista. Ammattimaisesti hoidettu rekrytointiprosessi välttää nämä sudenkuopat ja luo yrityksellesi positiivista työnantajakuvaa.

Lahjakkaiden ja ammattitaitoisten työntekijöiden löytäminen on erityisen lähellä minun sydäntäni. Olen rekrytoinut urani aikana useita kymmeniä työntekijöitä erilaisiin organisaatioihin ja eri rooleihin. Esimerkkejä näistä rooleista ovat tekniset asiantuntijat, avainasiakaspäälliköt, yrityksen johtohenkilöt, johdon- ja myynnin assistentit, myyntipäälliköt, myyjät, isännöitsijät ja asentajat.

Tyypillisesti asiakkailleni jää mahdollisuus valita kandidaatti useiden pätevien hakijoiden joukosta. Joskus yrityksen tilanne saattaa olla sellainen, että vaikka johto haluaisi rekrytoida useita kandidaatteja, yrityksen taloudellinen tilanne ei anna tälle mahdollisuutta. Pidänkin huolen siitä, että vaikka hakija ei ole saanut työpaikkaa kyseisessä rekrytoinnissa, hänelle jää yrityksestäsi erittäin positiivinen kuva. Tämä positiivinen kuva on arvokasta sinulle sillä tämä takaa sen, että yrityksellesi on myös tulevaisuudessa tarjolla hyviä ja ammattitaitoisia kandidaatteja.

Olen saanut positiivista palautetta tavastani hoitaa rekrytointeja niin asiakkailtani kuin rekrytointiprosesseissani mukana olleilta hakijoilta. Usea hakija on sanonut, että hoidan rekrytointiin ja kommunikointiin liittyvät asiat paremmin, täsmällisemmin ja luotettavammin kuin mihin kyseinen hakija on tottunut. Haluan tarjota yrityksellesi saman.

 

 

Lähetä minulle yhteydenottopyyntö rekrytointipalveluista allaolevalla lomakkeella niin palaan sinulle asiaan mahdollisimman nopeasti. Kun annat minulle mahdollisimman tarkkaa tietoa tarpeistasi ja tilanteestasi pääsemme asiassa pitkälle jo ensimmäisen keskustelumme aikana.  Yhteyshenkilön tiedot
  Yrityksen tiedot
  Rekrytoitavan tiedot

  Yhteyshenkilön nimi *

  Yhteyshenkilön puhelin *

  Yhteyshenkilön sähköposti *

  Yrityksen nimi *

  Yrityksen henkilöstön määrä *

  Yrityksen perustamisvuosi *

  Yrityksen päätoimiala *

  Yrityksen liikevaihto (euroissa)

  Onko kyseessä uusi toimi? *

  Rekrytoitavan henkilön titteli *

  Rekrytoitavan henkilön pääasialliset tehtävät lyhyesti *