Palvelut

Voit edustaa mitä tahansa yritystä pienestä aina suurimpiin asti. Lähetä minulle tiedustelu mikäli koet sinun tai yrityksesi tarvitsevan yritysjohdon valmennusta tai ammattitaitoisia HR-konsultointi  ja rekrytointipalveluita. Löydät edellä mainituilta sivuilta lomakkeet, joiden avulla kartoitan tarpeesi. 

Johdon valmennusJohdon valmennus

Johdon valmennus

Jos huippu-urheilijat käyttävät valmentajien apua suoriutuakseen omassa lajissaan yhä paremmin, miksi et myös sinä ja yrityksesi muut avainhenkilöt? Valmentajan tehtävänä on auttaa valmennettavia suoriutumaan paremmin päivittäisissä haasteissaan ja kohtaamaan omat kehityskohdat. Monesti ihmisten heikoimmat kohdat rajoittavat heitä kaikkein eniten niin yksityis- kuin ammattielämänkin haasteissa ja mahdollisuuksissa.

Lue lisää

RekrytointipalvelutRekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelut

Onnistuneet rekrytoinnit ovat tärkeitä suurille yrityksille, mutta välttämättömyys pienille ja keskisuurille yrityksille. Näissä yrityksissä epäonnistunut rekrytointi voi pahimmillaan johtaa liiketoiminnan umpikujaan. Tämän vuoksi yritysten kannattaa investoida yrityksen tulevaisuuteen ja ottaa ammattitaitoinen henkilöstöpäällikkö hoitamaan rekrytointia. Rekrytoinnin kustannukset ovat katettu hyvin nopeasti, kun yrityksen avainhenkilöstö pystyy keskittymään siihen missä hän on paras ja missä hän tuottaa parasta tulosta.

Lue lisää

HR-konsultointipalvelutHR-konsultointipalvelut

HR-konsultointipalvelut

HR-konsultointipalvelut liittyvät kasvavan yrityksen tärkeimpiin prosesseihin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Kokeneena henkilöstöpäällikkönä en voi korostaa tätä asiaa riittävästi. Yritys voi menettää ammattitaitoisesti rekrytoidun henkilön arvokkaan panoksen yritykselle, mikäli perehdytys hoidetaan väärällä tavalla. Yrityksen epäonnistunut viestintä voi johtaa henkilöstöä tekemään yrityksen liiketoiminnan kannalta vääriä asioita. Nämä asiat johtavat siihen, että yritys ei saavuta tavoitteitaan ja usein tämän syyt jäävät hämärän peittoon.

Lue lisää