Valmennus

Jos seuraamamme huippu-urheilijat käyttävät valmentajien apua suoriutuakseen omassa lajissaan yhä paremmin, niin miksi sinä ja yrityksesi muut avainhenkilöt ette tekisi samaa? Valmentajan tehtävänä on auttaa valmennettavia suoriutumaan paremmin päivittäisissä haasteissaan ja kohtaamaan omat kehityskohdat. Monesti ihmisten heikoimmat kohdat rajoittavat heitä kaikkein eniten niin yksityis- kuin ammattielämänkin mahdollisuuksissa ja haasteissa, jonka takia valmennus auttaakin valmennettavia heidän elämässään kokonaisvaltaisesti.


Johtajien ja esimiesten sekä asiantuntijoiden valmennus on sydäntäni lähellä, sillä edellämainitut ovat työpäiviensä sekä viikkojensa aikana vaikutuksessa useaan kymmeneen joskus jopa satoihin ihmisiin. Mikäli ihmiset voivat hyvin henkisesti ja fyysisesti sekä ovat aidosti tasapainossa tämä heijastuu väistämättä myös heidän tiimiläisiinsä ja koen, että samalla myös minulla on mahdollisuus vaikuttaa mahdollisimman useiden ihmisten elämään positiivisella tavalla.

Valmennan ihmisiä heidän työelämän haasteissa ja heidän henkilökohtaisessa elämässään. Minulla on ammattitaitoa ja kokemusta sekä psyykkisen puolen valmennukseen että fyysisen puolen valmennukseen. Olen opiskellut psykologiaa ja käynyt kuluvien vuosien aikana useita eri itsensä kehittämiskursseja ja pidempiä opintoja sekä seminaareja, jotka ovat liittyneet itsensä kehittämiseen. Olen käynyt lävitse neljän (4) vuoden syvälliset opinnot (2013-2017) liittyen ihmisen kokonaisvaltaiseen kehittymiseen ja valmentamiseen. Näihin neljän (4) vuoden opintoihin on kuulunut merkittävästi psykologiaa mm:ssa Wilhelm Reichin luonnekuvien opinnot teoriassa ja käytännössä sekä useita eri työvälineitä, jotka auttavat ihmistä löytämään todellisen minänsä, kehittymään ja kasvamaan.

Edellämainitun lisäksi olen myös sertifioitu kuntosaliohjaaja ja minulla on DiSC työkäyttäytymisen sertifikaatti. Kykenen soveltamaan DiSC profiileja käytännön työelämässä ja nautin DiSCin kouluttamisesta työyhteisöille. DiSCin lisäksi olen soveltanut psykologian luonnekuvien oppeja käytännössä niin työelämässä kuin vapaa-ajalla lukuisissa eri tilanteissa.

Tämän lisäksi valmennan esimiehiä erilaisissa henkilöstöön liittyvissä asioissa, kuten kehityskeskusteluissa, varhaisen tuen mallin käyttöön ottamisessa ja palautteen antamisessa. Käyn myös mielelläni puhumassa työnantajan puolesta heidän sidosryhmille tarkoitetuissa tilaisuuksissa.

Nautin erityisesti koko henkilöstölle pidettävistä arvokeskusteluista ja DiSC työkäyttäytymisen valmentamisesta. Myös kommunikaation ja palautteen annon sekä muutoksen johtamisen valmentaminen on sydäntäni lähellä. Valmennustyylini on hyvin osallistava, sillä ihmiset oppivat paremmin oman kokemuksensa kautta.

Missä asiassa sinun yrityksesi henkilöstö kaipaa eniten valmennusta? Missä asiassa sinä yksilönä kaipaat eniten valmennusta? Sinun ei välttämättä tarvitse tietää tähän vastausta. Katson mielelläni yhdessä sinun kanssasi sinun tilanteeseesi tai teidän yrityksenne tilanteeseen sopivimman valmennuksen.

 

 

Lähetä minulle yhteydenottopyyntö johdon valmennuksesta allaolevalla lomakkeella niin palaan sinulle asiaan mahdollisimman nopeasti. Kun annat minulle mahdollisimman tarkkaa tietoa tarpeistasi ja tilanteestasi pääsemme asiassa pitkälle jo ensimmäisen keskustelumme aikana.







  Yhteyshenkilön tiedot
  Yrityksen tiedot
  Valmennuksen tiedot

  Yhteyshenkilön nimi *

  Yhteyshenkilön puhelin *

  Yhteyshenkilön sähköposti *

  Yrityksen nimi *

  Yrityksen henkilöstön määrä *

  Yrityksen perustamisvuosi *

  Yrityksen päätoimiala *

  Yrityksen liikevaihto (euroissa)

  Millaisesta valmennuksesta olet kiinnostunut? *

  Miksi kaipaat tällaista valmennusta yrityksellesi? *