Suositukset

Joskus ne asiat, joita asiakkaat sanovat kertovat paljon enemmän mitä asiantuntija itse voi sanoa. Saamani palautteen myötä voin olla tyytyväinen työni tuloksiin ja olen varma, että saan aikaan erinomaisia tuloksia myös sinulle ja yrityksellesi. Alla joitakin suosituksia, joita asiakkaani ovat antaneet minulle.


Mari on ollut mukana Resoluten useassa rekrytoinnissa, auttanut kehittämään henkilöstöpolitiikkamme ja erityisesti vahvistamaan kuvaamme työnantajana. Mari on järjestelmällinen, vastuullinen ja hänen asenteensa työtä kohtaan on kadehtittava. Hän pysyy aina aikataulussa projekteissaan ja hänellä on kykyä auttaa sinua pysymään omissa aikatauluissasi. Jos tarvitset erinomaista HR-päällikköä, Mari on oikea valinta tehtävään.–Arto Väisänen, Teknologiajohtaja, Resolute

Olen käyttänyt Marin palveluita vuodesta 2010 alkaen rekrytoimaan myyntihenkilöstöä Signal Partnersille. Marin parhaat ominaisuudet ovat hänen upeat työn tulokset, hänen kykynsä pysyä projektien aikataulussa ja hänen sitoutumisensa hänen työhönsä ja asiakkaaseensa.–Pekka Laitinen, Toimitusjohtaja, Signal Partners

Annoin Marin auttaa minua yrityksemme henkilöstöasioissa vuoden 2010 loppupuolella ja pidän sitä kyseisen vuoden parhaimpana päätöksenäni. Mari kykeni keräämään hänen työhönsä liittyvän avaintiedon nopeasti ja ottamaan sen käyttöön yrityksessämme. Siitä oli meille todellista hyötyä ja Mari teki loistavaa työtä!–Marko Mähönen, Kehitysjohtaja, MicroMedia

Seuraavat asiakasyritykseni ovat olleet tyytyväisiä asiakkaitani kuluneiden vuosien aikana. Työskenteleminen heidän organisaatiossaan on antanut minulle valtavan määrän arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden auttaa asiakasyrityksiäni menestymään paremmin.


Resolute on suomalainen tietoliikenteen ja tietoturvan asiantuntijayritys, joiden asiakkaina on useita sekä suomalaisia että kansainvälisiä yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita. Resolute ISMS Oy myytiin Dustin:ille vuonna 2015.

www.dustin.fi

Signal Partners on suomalainen langattomien ratkaisujen asiantuntija ja toimittaja, jonka asiakkaina on sekä suomalaisia että kansainvälisiä yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita.

www.signalpartners.fi

Smartum on suomalainen perheyritys, joka saattaa rahoittajat, ihmiset ja palvelun-tarjoajat yhteen yrityksen Smartumin maksuvälineillä ja kohdentaa rahan ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen.

www.smartum.fi


MicroMedia on suomalainen yritysten välisen markkinoinnin asiantuntija, joka hoitaa heidän asiakkaidensa markkinointiviestinnän koko ketjun alusta loppuun asti.

www.micromedia.fi

Euler Hermes on osa kansainvälistä Euler Hermes -luottovakuutuskonsernia, joka auttaa yrityksiä maailmanlaajuisessa kaupassa ja hallitsemaan liiketoimintaan liittyviä riskejä.

www.eulerhermes.fi

Lähetä minulle tiedustelu mikäli koet sinun tai yrityksesi tarvitsevan yritysjohdon valmennusta tai ammattitaitoisia HR-konsultointi– ja rekrytointipalveluita.