Tietoa minusta

Kuka minä olen?

Mari Hakkarainen

Käyntikortissani lukee Mari Hakkarainen, henkilöstöpäällikkö / HR Business Partner ja se kertoo minun työstäni kaikkein eniten. Olen henkilöstöpäällikkö / HR Business Partneri, joka kykenee soveltamaan osaamistaan niin yksilöiden kuin yrityksen jokapäiväiseen toimintaan. Olen erikoistunut auttamaan kaiken kokoisia kasvuyrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Yli 10-vuotisen henkilöstön johtokokemukseni ansiosta minulla on näkemystä, kykyä ja rohkeutta haastaa rakentavalla tavalla yrityksien status quo. Haluan lisäksi sydämestäni auttaa yrityksissä olevia yksilöitä kasvamaan ja kehittymään, löytämään todellisen oman itsensä ja olemaan tasapainossa hektisissä työelämän vaatimuksissa.

Kokemukseni perusteella henkilöstöjohtaminen on käytännössä edelleen aliarvostettua valitettavan monessa yrityksessä. Tiedän kokemuksestani hyvän henkilöstöpolitiikan maksavan itsensä takaisin jo hyvin lyhyellä aikavälillä ja antavan yrityksen johdolle ja työntekijöille mahdollisuuden keskittyä vahvuuksiinsa ja todelliseen liiketoimintaan. Olenkin iloinen nähdessäni sen, kuinka kasvuyritykset ovat enenevässä määrin alkaneet ymmärtämään henkilöstön hyvinvoinnin merkityksen heidän liiketoiminnalleen.


"HR is the driving force behind what makes a winning team. We make the argument that the team that fills the best players wins. HR's involved in making sure we fill the best players." - Jack Welch, General Electric


Olen työssäni ja vapaalla avoin, positiivinen, luotettava ja tunnollinen ihminen. Vahvuuksinani työssä ovat rautainen ammattitaitoni, organisointitaitoni, oma-aloitteisuuteni ja kykyni tehdä nopeita päätöksiä myös paineen alla. Omaan hyvät viestintätaidot ja pystyn toimimaan tehokkaasti johdon ja työntekijöiden kanssa. Hahmotan kokonaisuudet hyvin ja löydän nopeasti yrityksen toiminnan ongelmakohdat.

Kysyin itsestäni minut pitkään tunteneilta ihmisiltä sitä, kuinka he kuvailisivat minua. He kuvailivat minut avoimeksi, sosiaaliseksi, iloiseksi, empaattiseksi ja huumorintajuiseksi ihmiseksi, johon he luottavat kaikissa asioissa.

Keskustelen mielelläni kanssasi yrityksesi ja yrityksesi henkilökunnan tarpeista. Tiedän voivani auttaa myös teidän yritystänne.

Mari Hakkarainen

 

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi palveluitani?

Ammattitaitoinen henkilöstöpäällikkö ja henkilöstöjohtaja ovat sinun yrityksesi arvokkaimpia asiantuntijoita. Onnistunut henkilöstön johtaminen vaikuttaa päivittäisen toiminnan ja työhyvinvoinnin kasvuun käytännön tekojen kautta.

Lue lisää HR-palveluista!

Ammattitaitoinen ja hyvin hoidettu rekrytointi varmistaa, että löydät oikeat osaajat oikeille paikoille yrityksessäsi. Varmista, että sinun yrityksesi nostaa profiiliaan ja saa parhaimmat tiimiläiset myös tulevaisuudessa.

Lue lisää rekrytointipalveluista!

Jatkuvasti toimintaansa parantava ja hyvinvoiva johto sekä esimiehet ovat avainasemassa sinun yrityksessäsi. Avainhenkilöiden kehittäminen auttaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja tuo aitoa menestystä koko yrityksellesi.

Lue lisää johdon valmennuksesta!


 

Mitä asiakkaani sanovat minusta?

Mari on ollut mukana Resoluten useassa rekrytoinnissa, auttanut kehittämään henkilöstöpolitiikkamme ja erityisesti vahvistamaan kuvaamme työnantajana. Mari on järjestelmällinen, vastuullinen ja hänen asenteensa työtä kohtaan on kadehtittava. Hän pysyy aina aikataulussa projekteissaan ja hänellä on kykyä auttaa sinua pysymään omissa aikatauluissasi. Jos tarvitset erinomaista HR-päällikköä, Mari on oikea valinta tehtävään.–Arto Väisänen, Teknologiajohtaja, Resolute

Olen käyttänyt Marin palveluita vuodesta 2010 alkaen rekrytoimaan myyntihenkilöstöä Signal Partnersille. Marin parhaat ominaisuudet ovat hänen upeat työn tulokset, hänen kykynsä pysyä projektien aikataulussa ja hänen sitoutumisensa hänen työhönsä ja asiakkaaseensa.–Pekka Laitinen, Toimitusjohtaja, Signal Partners

Annoin Marin auttaa minua yrityksemme henkilöstöasioissa vuoden 2010 loppupuolella ja pidän sitä kyseisen vuoden parhaimpana päätöksenäni. Mari kykeni keräämään hänen työhönsä liittyvän avaintiedon nopeasti ja ottamaan sen käyttöön yrityksessämme. Siitä oli meille todellista hyötyä ja Mari teki loistavaa työtä!–Marko Mähönen, Kehitysjohtaja, MicroMedia